Συνάλλαγμα

Η εταιρία «Θυρεός Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Α.Ε.» από το 1995 και με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος διενεργεί αγορά και πώληση συναλλάγματος και αγορά ταξιδιωτικών επιταγών σε πάνω από 20 ξένα νομίσματα σε πολύ ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Προσφέρουμε άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα κύρια νομίσματα, από Ευρώ και Δολάρια σε Ιαπωνικά Γεν και σε Τούρκικες Λίρες, τα καταστήματα μας θα σας εξυπηρετήσουν ανταλλάσσοντας τα χρήματα σας σε προνομιακές ισοτιμίες.
Επίσης εκδίδουμε βεβαίωση αγοράς συναλλάγματος (Β.Α.Σ).

Τα ανταλλακτήρια μας είναι ανοικτά 360 ημέρες το χρόνο, από τις 08:30 το πρωί έως τις 08:30 το βράδυ. Το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, χωρίς καθυστερήσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Εάν θέλετε να παραγγείλετε ξένα νομίσματα, να μάθετε τις ισοτιμίες, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία συναλλάγματος, επισκεφτείτε ή επικοινωνίστε με ένα κατάστημα μας:

Τραπεζικά Εμβάσματα

Η υπηρεσία τραπεζικών εμβασμάτων, σας δίνει την δυνατότητα αποστολής χρημάτων γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια, από φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε τραπεζικό λογαριασμό οπουδήποτε στον κόσμο.

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε Ευρώ, Δολάρια, Λίρες Αγγλίας ή άλλο τοπικό νόμισμα, ανάλογα με το λογαριασμό που διατηρεί ο δικαιούχος. Η Υπηρεσία προσφέρεται από την εταιρία «Access Payment Services, Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε.» η οποία λειτουργεί με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Πλεονεκτήματα Της Υπηρεσίας Εμβασμάτων:

Χαμηλή χρέωση σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Χωρίς δικαιολογητικά για αποστολή ποσών έως 1000€, για οποιοδήποτε σκοπό.

Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς καθυστερήσεις σε ουρές.

Δεν απαιτείται άνοιγμα λογαριασμού για να ολοκληρωθεί η εντολή.

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας/εξυπηρέτησης. Μέσω των καταστημάτων Thireos Money Center μπορείτε να στείλετε έμβασμα 360 ημέρες τον χρόνο, 13 ώρες την ημέρα.

Ασφάλεια. Κάθε έμβασμα διενεργείται μέσω του παγκόσμιου διατραπεζικού συστήματος SWIFT ή με συνεργαζόμενα χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα.

Παραδείγματα χρήσης της υπηρεσία αποστολής χρημάτων σε τραπεζικό λογαρισμό:

Ιδιώτες για κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους ή σε λογαριασμούς τρίτων (πληρωμές ενοικίων, ασφαλίστρων, συνδρομών, κοινοχρήστων, προκαταβολών, κρατήσεων κ.α.).

Γονείς / Συγγενείς Φοιτητών εξωτερικού και εσωτερικού (πληρωμή διδάκτρων, ενοικίων και άλλων υποχρεώσεων).

Καταναλωτές για πληρωμές αγορών μέσω internet.

Μετανάστες για αποστολή χρημάτων στις οικογένειες τους.

Επιχειρήσεις για Κατάθεση στον εταιρικό τους λογαριασμό (Οποιασδήποτε Τράπεζας – Μόνο Μετρητά), για Πληρωμή λογαριασμών (ενοίκια, τηλεπικοινωνίες και άλλα πάγια έξοδα), για Πληρωμές εμπορευμάτων και άλλων υποχρεώσεων (προμηθευτές κ.α.).

Ταξιδιωτικά γραφεία για πληρωμή ανταποκριτών τους, ξενοδοχείων, εστιατορίων και τουριστικών κέντρων ψυχαγωγίας.

Ναυτιλιακές εταιρίες για πληρωμή των πληρωμάτων τους όταν αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό, για πληρωμή μεσιτών και ανταποκριτών τους.

Εάν θέλετε να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό στον κόσμο, ή χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία εμβασμάτων, επισκεφτείτε ή επικοινωνίστε με ένα από τα καταστήματα μας:

Μεταφορά Χρημάτων

ΤΩΡΑ στο Thireos Money Center η επιλογή είναι δική σου !

Στείλτε χρήματα σε πάνω από 300.000 σημεία σε όλο τον κόσμο μέσω εταιρίας της επιλογής σας!

Παραλάβετε άμεσα μετρητά μέσω των εταιριών RIA, Sigue, Unistream ή Golden Crown!

Το δίκτυο καταστημάτων Thireos Money Center, προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής και παραλαβής χρημάτων μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών RIA, Sigue, Golden Crown και Unistream.  Οι εταιρίες αυτές δίνουν την δυνατότητα μέσω σχεδιασμένων ασφαλών ηλεκτρονικών μέσων να διακινηθούν χρηματικά ποσά μέχρι το εκάστοτε επιτρεπόμενο όριο από και προς όλες τις χώρες του κόσμου με ασφάλεια εντός ολίγων λεπτών.

Πλεονεκτήματα Υπηρεσίας Μεταφοράς Χρημάτων:

Διευρυμένη Επιλογή Εταιρίας

Ιδιαίτερα Χαμηλές χρεώσεις.

Αποστολή έως 1000€ χωρίς δικαιολογητικά για οποιοδήποτε σκοπό.

Γρήγορη αποστολή / παραλαβή χρημάτων σε πάνω απο 300.000 σημεία παγκοσμίως μέσα σε λίγα λεπτά.

Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς καθυστερήσεις σε ουρές.

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας/εξυπηρέτησης. Μέσω των καταστημάτων Thireos Money Center μπορείτε να στείλετε έμβασμα 360 ημέρες τον χρόνο, 13 ώρες την ημέρα

Δεν απαιτείται άνοιγμα λογαριασμού για να ολοκληρωθεί η εντολή.

Ασφάλεια. Κάθε έμβασμα διενεργείται μέσω αναγνωρισμένων διεθνών συνεργαζόμενων Εταιριών μεταφοράς χρημάτων.

Διαδικασία Αποστολής Χρημάτων

 1. Ο αποστολέας επισκέπτεται ένα κατάστημα μας με ένα αποδεικτικό ταυτοποίησης σε ισχύ (Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο ισότιμο έγγραφο).
 2. Παραδίδει το έγγραφο ταυτοποίησης στον υπάλληλο του καταστήματος και τον ενημερώνει για το ποσό που θέλει να στείλει, τη χώρα παραλαβής του ποσού και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη των χρημάτων.
 3. Ο υπάλληλος παραλαμβάνει τα χρήματα (μετρητά, συμπεριλαμβανομένου της αντίστοιχης προμήθειας αποστολής), εισάγει τα στοιχεία στο online σύστημα και παραδίδει απόδειξη στον αποστολέα η οποία περιλαμβάνει και τον αριθμός αναφοράς της συναλλαγής.
 4. Ο αποστολέας επικοινωνεί και γνωστοποιεί στον παραλήπτη τον αριθμό αναφοράς της συναλλαγής. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (συνήθως εντός 10 λεπτών) τα χρήματα θα είναι έτοιμα να εισπραχθούν από τον παραλήπτη σε οποιοδήποτε σημείο στη δηλωμένη χώρα παραλαβής.

Διαδικασία Παραλαβής Χρημάτων

 1. Ο αποστολέας επισκέπτεται ένα κατάστημα μας με ένα αποδεικτικό ταυτοποίησης σε ισχύ (Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο ισότιμο έγγραφο) και με τον αριθμό αναφοράς της συναλλαγής (τον οποίο έχει λάβει γνώση από τον αποστολέα).
 2. Παραδίδει το έγγραφο ταυτοποίησης και τον αριθμό αναφοράς της συναλλαγής στον υπάλληλο του καταστήματος.
 3. Ο υπάλληλος ενημερώνει το σύστημα και εφόσον τα στοιχεία είναι ορθά παραδίδει τα χρήματα (μετρητά) στον παραλήπτη.

Εάν θέλετε να στείλετε ή να λάβετε μετρητά με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφοράς χρημάτων, ή χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων, επισκεφτείτε ή επικοινωνίστε με ένα από τα καταστήματα μας:

Πληρωμή Λογαριασμών

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εύκολα και γρήγορα σε ένα κατάστημα Thireos Money Center!

Πλεονεκτήματα:

Χαμηλό κόστος προμήθειας έναντι του ανταγωνισμού.

 Διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης και περιορισμένος χρόνος αναμονής για την πληρωμή σε σχέση με τις Τράπεζες και το Ταχυδρομείο.

 Απλή και άμεση διαδικασία συναλλαγής; απαιτείται μόνο η προσκόμιση του έντυπου λογαριασμού και ο αριθμός τηλεφώνου του πληρωτή.

Δείτε τους λογαριασμούς που μπορείτε να πληρώσετε στα καταστήματα μας

Προσφερόμενοι λογαριασμοί Οργανισμών και Επιχειρήσεων

Εάν θέλετε να πληρώσετε τον λογαριασμό σας, ή να μάθετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία, επισκεφτείτε ή επικοινωνίστε με ένα κατάστημα μας:

Αθήνα:

 • Πλατεία Ομονοίας 12 | Τηλ: 210 3215711
 • Πειραιώς 4 | Τηλ: 210 5238791

Πειραιάς:

 • Ακτή Ποσειδώνος 28 | Τηλ: 210 4176007

Κηφισιά:

 • Λεωφ. Κηφισίας 236 | Τηλ: 210 8016952

Γλυφάδα:

 • Ανδρ. Παπανδρέου 11 | Τηλ: 210 8944241

Θεσσαλονίκη:

 • Εγνατία 3 | Τηλ: 2310 521400
 • Χαλκέων 17 | Τηλ: 2310 244761

Παραλία (Κατερίνη):

 • Νίκης 1 | Τηλ: 23510 64191