Η Υπηρεσία Τραπεζικών εμβασμάτων MoneyPlus δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις (εισαγωγείς, ταξιδιωτικά και ναυτιλιακά γραφεία κ.λπ.) να διενεργούν τις πληρωμές εμπορευμάτων και άλλων υποχρεώσεών τους (πληρωμή προμηθευτών, ξενοδοχείων, εισιτηρίων / μεταφορικών και λοιπών τουριστικών υπηρεσιών, αμοιβών πρακτόρων / συνοδών και λοιπών εξόδων) με χαμηλότερο κόστος προμήθειας έως και 60% σε σχέση με τις Τράπεζες, επιπλέον δε, και σε προνομιακές συναλλαγματικές ισοτιμίες, ειδικότερα για πληρωμές σε $ Αμερικής και σε £ Αγγλίας.

Πλεονεκτήματα της Υπηρεσίας MoneyPlus

Eξυπηρέτηση πελατών

Η Εταιρία διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα υπαλλήλων η οποία λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 ώρες την ημέρα.
 

Η Υπηρεσία, παρέχεται για επιχειρήσεις είτε "online" είτε μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα

Η διαδικασία αποστολής συναλλαγής είναι απλή και ασφαλής και μπορεί να διεκπεραιωθεί με 2 τρόπους:

Α. Με επίσκεψη σε ένα από τα Υποκαταστήματα της "Θυρεός Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Α.Ε",ή με επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της "Carrefour Μαρινόπουλος" (στα οποία υπάρχει ειδικό τμήμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών), όπου ο αρμόδιος υπάλληλος συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του εμβάσματος, απευθείας στην εφαρμογή "Moneyplus".

Β. Με εγγραφή στο σύστημα συναλλαγών της "Access Payment Services Α.Ε.". Για να αρχίσετε να διενεργείτε μεταφορές χρημάτων ηλεκτρονικά, θα πρέπει να ανοίξετε ένα κωδικό με την Εταιρία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Τμήμα Ενημέρωσης Πελατών "Moneyplus" στο 210-3808014 ή με email στο moneyplus@moneyplus.gr

Σχετικά με την Access Α.Ε.

Η Υπηρεσία “Moneyplus” προσφέρεται στην Ελληνική αγορά από το 2004, αρχικά από την “Θυρεός Ανταλλακτήρια Συναλλάγματος Α.Ε” και από το 2011, με την αλλαγή της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα Ιδρύματα Πληρωμών, από την “ACCESS PAYMENT SERVICES ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε.” (Εταιρείες ανήκουσες στον ίδιο Όμιλο) η οποία έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως σχετικά αναφέρεται στον ιστότοπο της.

Φόρμα επικοινωνίας για επιχειρήσεις

  • Με την παραλαβή του μηνύματος, ο υπεύθυνος της Υπηρεσίας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας καθοδηγήσει σχετικά με τα απαιτούμενα στοιχεία για την εγγραφή σας στο σύστημα συναλλαγών "Moneyplus".
  • Ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα αποτελεί το προσωπικό σας σημείο επαφής για όλες τις μελλοντικές συναλλαγές και τις πιθανές επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες της εταιρίας σας.